VANDAAG een vloer gezien =

VANDAAG in huis !

Volg Vloeren Outlet Milan

Tegellaminaatvloer

Als je graag een vloer met een stenen uitstraling voor een mooie prijs wilt, kies je voor een tegellaminaatvloer. Tegellaminaat lijkt op echte vloertegels, maar biedt iets meer mogelijkheden. Als je dus twijfel tussen keramische vloertegels of laminaat, is een tegellaminaatvloer de perfecte oplossing. Je kunt tegellaminaat bestellen bij Vloeren Outlet Milan uit Oud-Beijerland!

Waarom kiezen voor een tegellaminaatvloer in plaats van keramische tegels?

Ben je wel fan van het gebruiksgemak van laminaat met een houtstructuur, maar houd je eerder van een tegelmotief? Dan kun je beste tegellaminaat bestellen. Dit type vloer wordt alsmaar populairder en wij snappen waarom. Een tegellaminaatvloer is namelijk goedkoper dan echte keramische tegels. Bovendien is het leggen van tegellaminaat ook nog stukken eenvoudiger. Daarnaast geven we graag nog enkele voordelen mee, waarmee je ziet dat de keuze om tegellaminaat te bestellen, de beste keuze is:

  • Licht in gewicht
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Geluiddempend

Als je dus de voordelen wilt van een laminaatvloer, met de uitstraling van echte tegels, dan is een tegellaminaatvloer de perfecte keuze voor jou!

Wil je laminaat kopen en laten leggen door onze ervaren medewerkers?

Plaats je bestelling

Wil je graag tegellaminaat bestellen? Kom dan langs in onze showroom en bekijk alle mogelijke tegellaminaatvloeren samen met onze medewerkers. Wij weten als geen ander de eigenschappen van elke vloer en kunnen je dus bijstaan met gepast advies. Zo vind jij op een korte tijd de vloer van je dromen!

Laminaat kopen en laten leggen

Contact opnemen

Kom een kijkje nemen in onze outlet voor de mooiste vloeren voor bij jouw thuis!

Contact

+31 78 303 1029

Neem gerust contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.