VANDAAG een vloer gezien =

VANDAAG in huis !

Volg Vloeren Outlet Milan

Parketvloer kopen

Vloeren Outlet Milan in Oud-Beijerland biedt gegarandeerd de laagste prijzen als je een parketvloer wilt kopen. Bezoek onze gezellige outlet en laat je adviseren over parketvloeren door onze deskundige specialisten. Wij hebben een breed aanbod aan vloeren en tonen je met veel plezier alle mogelijkheden.

Waarom een parketvloer kopen?

Parketvloeren gaan over het algemeen lang mee en kunnen soms zelfs een leven lang meegaan bij regelmatig onderhoud. Schade aan parketvloeren is meestal wel gemakkelijk te herstellen. Houten vloeren kunnen meerdere keren geschuurd en opnieuw afgewerkt worden, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Als je kiest voor een van de parketvloeren van onze outlet, kun je er dus vanuit gaan dat de levensduur ook sterker is dan bij andere vloeren. Goed onderhoud is wel vereist om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Parketvloeren kunnen worden gedweild, maar zorg ervoor dat je een goed uitgewrongen doek of dweil gebruikt. Bij het onderhoud van parketvloeren voeg je af en toe een beetje speciale zeep voor vloerafwerking toe aan het dweilwater. Afhankelijk van de afwerking van de vloer is het regelmatig onderhouden met onderhoudsolie, lak of was noodzakelijk. Twijfel dus niet langer om je parketvloer te kopen kopen en laat je parketvloeren ook leggen door het team van onze outlet.

Maak een afspraak en kom gezellig langs in onze showroom!

Wat is het verschil tussen laminaat of een parketvloer?

Parketvloeren bestaan uit meerdere houtlagen en hebben een natuurlijke uitstraling. Het grootste verschil met laminaat is dat parket is gemaakt van massief hout, terwijl laminaat is gemaakt van geperst hout met een decoratieve houtfoto erop. Parketvloeren vereisen wel meer onderhoud. Als je een liefhebber bent van parketvloer, dan zit je bij ons op de goede plaats om hem te kopen.

Bekijk al onze parketvloeren

Wil je graag een parketvloer kopen voor in je woning? Wacht dan niet langer en kom alle parketvloeren van onze outlet bekijken in onze showroom. Wij bieden alleen maar vloeren van de beste kwaliteit. Als je langskomt kun je ook meteen enkele samples van vloeren meenemen om te kijken hoe een parketvloer in je woning zou staan als je deze gaat kopen. Maak je afspraak en kom langs!

Contact opnemen

Kom een kijkje nemen in onze outlet voor de mooiste vloeren voor bij jouw thuis!

Contact

+31 78 303 1029

Neem gerust contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.