VANDAAG een vloer gezien =

VANDAAG in huis !

Volg Vloeren Outlet Milan

Vloeren

Kom gezellig langs bij ons in de showroom. Vloeren Outlet Milan heeft een breed assortiment aan vloeren. Wij bieden kwaliteit vloeren met de laagste prijsgarantie.

Wij hebben verschillende soorten vloeren

Met behulp van moderne technieken zijn laminaatvloeren tegenwoordig nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden. Onze laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in diverse diktes (7mm, 8mm, 10mm, 12mm en 14mm). PVC-vloeren zijn bij uitstek geschikt voor intensief gebruikte ruimtes. Deze vloeren zijn namelijk sterk, duurzaam, stabiel, geluiddempend en bovendien zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Voor een natuurlijke uitstraling zijn parketvloeren de perfecte keuze. Houd er wel rekening mee dat parketvloeren wat meer onderhoud vergen.

PVC

Een PVC-vloer oogt sneller als één egaal vlak, waardoor je het minder makkelijk laat lijken op een echte houten vloer. PVC heeft een zachtere samenstelling en hierdoor heb je minder last van contactgeluid.

Laminaat

Een laminaten vloer is een meerlaags synthetisch vloerproduct dat is samengesmolten met een laminaatproces.

Visgraat

De visgraat laminaten vloeren hebben vele voordelen waaronder het prachtige uiterlijk! De planken hebben een prachtige eiken structuur, wat ook voelbaar is in de plank.

Click Vinyl

Vinyl wordt gemaakt van de speciale kunststof ‘polyvinylchloride’. Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen.

Parket

Parket is een vloerbedekking dat opgebouwd is uit verschillende lagen hout. Het grote verschil met laminaat is dat parket van echt hout gemaakt is en laminaat met samengeperst hout.

Tegellaminaat

Tegellaminaat oogt als echte vloertegels en zijn erg populair. Tegellaminaat is een goede oplossing voor als je twijfels hebt tussen echte keramische vloertegels of laminaat.