VANDAAG een vloer gezien =

VANDAAG in huis !

Volg Vloeren Outlet Milan

Waterbestendig laminaat

Ben je op zoek naar waterbestendig laminaat? Dan tonen we je graag alle mogelijkheden bij Vloeren Outlet Milan uit Oud-Beijerland. Wij hebben een ontzettend ruim aanbod aan vloeren, waar dus ook enkele waterbestendige laminaatvloeren tussen zitten. Door hun waterbestendige functie, zijn deze vloeren enorm populair in badkamers en keukens.

Wat kun je verwachten van waterbestendig laminaat?

De vraag die veel mensen zich stellen: “Is laminaat waterbestendig?”. Het antwoord hierop is nee en ja. In de meeste gevallen zijn laminaatvloeren niet waterbestending, omdat deze vloeren bestaan uit hout. Gelukkig verkopen wij ook een nieuw soort laminaatvloeren, namelijk waterbestendig laminaat. Deze vloer heeft een waterbestendige coating, waardoor het laminaat dus waterproof is. Het is dus veilig om deze laminaatvloer te kopen en te laten leggen in je badkamer of keuken. Let hier wel bij op dat het ook niet de bedoeling is om waterbestendig laminaat echt in je douche te gebruiken. Gebruik hem eerder ergens anders in je badkamer, waar het af en toe een beetje nat wordt. Op deze plaatsen zal het laminaat geen schade oplopen.

Wil je laminaat kopen en laten leggen door onze ervaren medewerkers?

Kies voor waterproof laminaat

Wil je graag waterbestendig laminaat om te gebruiken in de iets vochtigere ruimtes in je woning? Kom dan langs in onze showroom om je mogelijkheden te bespreken met onze medewerkers. Heb je je vloer gevonden? Dan zorgen we dat je je vloer binnen de 24 uur hebt. Wij staan garant voor een snelle bezorgservice en helpen onze klanten zo snel en efficiënt verder.

Laminaat kopen en laten leggen

Contact opnemen

Kom een kijkje nemen in onze outlet voor de mooiste vloeren voor bij jouw thuis!

Contact

+31 78 303 1029

Neem gerust contact met ons op

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.