Missie van Vloeren Outlet Nederland

Vloeren Outlet Nederland werkt volgens één principe, namelijk om je het beste advies te kunnen geven over de keuze die je kan maken uit ons assortiment vloeren in combinatie met de best passende ondervloer en eventueel andere benodigdheden. Waardoor je niet bang hoeft te zijn dat uw nieuwe vloer niet goed bij de rest van uw interieur past en nooit meer een andere vloer hoeft uit te zoeken.

Onze assortiment

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan vloeren en materialen. Zo hebben wij houten vloeren, laminaat, PVC vloeren en visgraat vloeren in alle soorten en maten. Schroom niet om eens langs te komen in onze webshop om te bekijken of er iets bij zit wat naar je smaak is.

Ook al is PVC en laminaat tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren, zijn houten vloeren toch net wat authentieker dan de PVC en laminaat. De houten vloeren in ons assortiment worden door professionals met de hand afgewerkt wat niets anders is dan puur vakmanschap!

Goedkoop, waterdicht en super makkelijk. Dat zijn drie belangrijke redenen waarom laminaat tegenwoordig helemaal hot is. Laminaat is makkelijk in gebruik te nemen door de innovatieve kliksystemen, hierdoor bespaart het veel tijd om een nieuwe vloer te leggen. Daarnaast is laminaat makkelijk te reinigen en te onderhouden.

PVC is een zeer sterk, stabiel, duurzaam en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Daarnaast is het perfect voor ruimten die veelvuldig gebruikt worden.

Visgraat vloeren zijn uitermate populair onder moderne én klassieke interieur stijlen. Deze vloeren worden gemaakt van decoratieve eiken vloerdelen die in een visgraat patroon worden gelegd, ze zijn perfect geschikt om te behandelen met kleurenolie waardoor je zelf kunt bepalen of u voor een klassieke of een moderne uitstraling kiest.

vloeren outlet nederland

Onze services

Wij beschikken over een groot magazijn waar wij meer dan 100.000 m³ aan vloeren hebben opgeslagen. Doordat wij over deze enorme voorraad beschikken zijn wij in staat om een 24-uurs bezorgdienst aan te bieden, wat betekent dat wanneer je een bestelling plaatst wij die binnen 24 uur bij je kunnen leveren. Wegens de grote volumes die iedere dag vanuit ons magazijn vertrekken kopen wij ook zeer grote volumes in, waardoor wij je de laagste-prijs-garantie kunnen bieden.

Heb je een keuze uit ons assortiment kunnen maken maar weet je niet hoe u nu verder moet om de vloeren ook daadwerkelijk in je woning te krijgen? Dat is voor ons geen probleem! Wij helpen je graag om je woning compleet te maken. Naast alle bovengenoemde services die wij aanbieden, bieden wij de mogelijkheid om de nieuwe vloer door ons te laten leggen. Wij hebben een team professionals onder ons die gespecialiseerd zijn in het leggen van vloeren.

Bezoek ons

Ga je verhuizen, verbouwen of je wilt gewoon een nieuwe vloer voor je woning? Dan ben je bij Vloeren Outlet Nederland bij het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Je kunt geheel gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Nadat je contact met ons hebt opgenomen zullen wij contact met je opnemen over je wensen en meer informatie.

Wij nodigen je van harte uit in onze showroom, hier ontvangen onze gespecialiseerde medewerkers je graag onder het genot van een bakje koffie en luisteren wij naar de wensen die je hebt voor de vloer. Wij begeleiden je graag in het maken van de juiste keuze van je vloer.

Kom langs op ons bezoekadres: Keerweer 41, 3316 KA Dordrecht

Of neem contact met ons op via onderstaande knop.

Website door BlueBird Media 2020