Veelgestelde vragen

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt als je een vloer gaat uitkiezen. Ook hebben wij hier onze werkwijzen uitgelegd. Neem contact met ons op als je het niet kan vinden!

Wij werken niet op afspraak, u bent altijd welkom tijdens de openingstijden. Komen onze openingstijden niet uit voor u? Dan verzoeken wij u een afspraak te maken op een geschikte moment dat voor u uitkomt. Onze adviseurs staan u dan graag te woord. Door de CORONA maatregelen werken we nu wel met een afspraak. Neem contact met ons op, om een afspraak met ons te maken voor in onze showroom.

Ja, we hebben gratis ondervloeren die we kunnen aanbieden in de showroom.

Dit stemmen wij af aan de hand van uw bestelling en locatie af. Om te weten of u in aanmerking komt met onze gratis bezorgservice, kunt u het best contact met ons opnemen.

Ja, we bezorgen ook in België!

Ja, we hebben een legservice die we kunnen bieden door heel Nederland! Eventueel ook voor in België. Voor afgeronden projecten zie kopje projecten!

Ja, we hebben een enorm assortiment aan plinten! Vrijwel alles wat u wenst kunnen wij u bieden. We hebben ruim 400 soorten houten plakplinten. Ruim 100 soorten hoge plinten, bijv. moderne, kroonlijst, zwarte en verschillende hoogtes hoge plinten op voorraad. Veelal uit eigen import, dus altijd tegen zeer scherpe prijzen!

Jazeker! Bij vloerverwarming hoort natuurlijk de juiste ondervloer. Wat heel belangrijk is bij ondervloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming, is dat de ondervloer niet alleen warmte moet doorlaten maar ook de warmte blijft vasthouden. Bij de informatie van de ondervloeren ziet u of de ondervloer geschikt is voor vloerverwarming.

nee dit is helaas niet mogelijk. I.v.m. de drukte kunnen wij alleen leggers plannen voor klanten die ook een vloer bij ons hebben afgenomen.

U kunt dit aankruisen bij de filters, dan krijg je alleen vloeren die bestendig zijn voor vloerverwarming. Bij elke vloer staat in de beschrijving of de vloer bestendig is voor vloerverwarming

Wij raden u aan om ons uw plattegrond op te sturen zodat wij dit nauwkeurig kunnen berekenen. Heeft u geen plattegrond? dan hebben wij hier een uitleg hoe je dit kan berekenen. Lengte x breedte is de formule die je nodig hebt om de aantal vierkante meters te berekenen van de ruimte. Meet de lengte en breedte van de ruimte op en vermenigvuldig die dan met elkaar. Bijv. : een ruimte van 6 meter lang x 4 meter breed= 24m². Mocht u hier niet aan uit komen, kunt u contact met ons opnemen zodat wij u kunnen helpen of uw ruimte kunnen opmeten.

Bestellingen worden binnen 1 à 2 dagen geleverd. Wilt u uw bestelling zelf ophalen? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Jazeker, wij nemen alleen onbeschadigde, dichte artikelen terug binnen 14 dagen na aankoop.

Dit kan d.m.v. gebruik te maken van onze contactgegevens. Stuur foto’s van eventuele schade mee, zodat uw klacht makkelijker en sneller behandeld kan worden. Alleen met bijbehorende foto’s wordt uw klacht in behandeling genomen.
Cartoon afbeelding orhan